ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
كساني كه Online هستند
در مجموع 14 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 14 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

يك متهم به دوست‌كشي در جنوب تهران اعتراف كرد

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

يك متهم به دوست‌كشي در جنوب تهران اعتراف كرد

پست من طرف مهران عبدالهی في الأربعاء نوفمبر 05, 2008 4:58 pm

متهم به قتل يك جوان در جنوب تهران، با حضور در مقابل بازپرس ويژه قتل به تشريح جنايت پرداخت.

به گزارش ايسنا، 18 دقيقه بامداد يكشنبه هفته جاري قاضي بهروز هنرمند بازپرس كشيك قتل پايتخت از طريق گزارش ماموران كلانتري 132 نبرد در جريان يك فقره درگيري منتهي به مرگ جواني 31 ساله با هويت «مجيد.ف» در محله اتابك قرار گرفت و بلافاصله با صدور دستورات قضايي لازم، تحقيق پيرامون اين جنايت را آغاز كرد.

به دنبال دستورات قضايي بازپرس و بازداشت چند مظنون كه از دوستان متهم بودند، متهم اصلي اين جنايت با هويت «رضا.ج» 27 ساله با معرفي خود به مرجع انتظامي، قتل را گردن گرفت.

به گزارش ايسنا، اين متهم صبح امروز در مقابل قاضي هنرمند اظهار كرد: مدتي قبل به كراك اعتياد داشتم و ترك كردم. صبح روز حادثه مجيد پيش من آمد و گفت مي‌خواهم ترك كنم. به او پيشنهاد دادم كه پول فراهم كند تا او را به كمپ ترك اعتياد ببرم. شب با هم قرار گذاشتيم اما او پشيمان شد. به همين دليل با هم درگير شديم و من با چاقويي كه هميشه همراه داشتم، يك ضربه به سينه‌اش وارد كردم.

وي ادامه داد: در حال حاضر پشيمان نيستم و مرگ براي من از همه چيز بهتر است. به هيچ وجه نمي‌خواهم از پدر مجيد رضايت بگيرم.

به گزارش ايسنا، بازپرس ويژه قتل تهران پس از اخذ اظهارات متهم براي وي به اتهام يك فقره قتل عمدي قرار بازداشت موقت صادر كرد و پرونده را جهت تكميل تحقيقات در اختيار ماموران اداره دهم آگاهي قرار داد.

از خدائی که خودش می داند ؟
عشق وحشی تر از آن است که پنهان ماند

مهران عبدالهی
مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )
مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )

تعداد پستها: 1302
از ایشان سپاسگزاری شده: 111
Registration date: 2008-10-30

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه