لابی ایران سوئد Iran & Sweden

ایران بهشت ماست ، ایران تنها بهانه بودن است . ارد بزرگ
الرئيسيةالرئيسية  پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول  جستجوجستجو  ثبت نامثبت نام  ورودورود  
ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
< class="" height="25"> المواضيع الأخيرة
» دانلود کتاب : آموزش میکروکنترولر PIC
أمس في 3:54 pm من طرف

» جوجه کباب
الجمعة فبراير 10, 2012 6:06 pm من طرف

» عکس : ونیز یخ بست!
الخميس فبراير 09, 2012 1:04 am من طرف

» دانلود کتاب : اعترافات غزالی
الجمعة فبراير 03, 2012 3:48 am من طرف

» میترایسم، مهر و مهرپرستی
الجمعة فبراير 03, 2012 3:26 am من طرف

< class="" height="25"> Orodism

http://www.tradea.org/uploads/o/orodism/1763.jpg

http://tradea.org/uploads/o/orodism/1785.jpg

پایکوبی و شادی
گردن کشان
گواراترین چشمه
بارش باران
اخم
شاهنامه حکیم فردوسی
دست نشانده پلید
فرمانروای بزرگ
نگهداری از مادر و پدر
فرزند نانجیب
اسطوره ها
ارزش شادی
سپاه یاران برآزندگان
پشتکار
گرمای وجود مردان و زنان کهن
دوستی و دشمنی در سیاست
اهل سیاست
نخستین گام های قهرمانی
پیشوای بی باک
سرپرست ناتوان
بی پایبندی به نظم
سازگاری با گیتی
تمنای واپسین
در پس کار ناشایست
برای روزهای سختر
نرمی و بهکامی
سخت ترین دلها
زمان های ارزشمند
نادرست بودن آرزویی
آرمانی روشن
تجربه و خودساختگی
خاطرات تلخ
شادی ها و غم ها
دشمن شادی
سرنوشت
کوهستان و دریا
راز اندوختن خرد
بین خود و همسرت
حق آزادی
ستیزه جویان
روح و بدن
نتیجه بردباری
آه ستمدیدگان
اخبار ریز و درشت
ساده کردن هدف
یادآوری آرمانها
ثروت
باور به پیروزی
آزادگان میهن پرست
جشن های پیاپی
شیره نوروز
بهشت ما
بهانه زندگی
کتاب ها
کینه
در بند زندگی روزمره
پیران فریبکار
زندگی از آغاز
سیاه و سفید کردن اینترنت
با ارزشترین نشان
اندرز بسیار
یک شاخه گل
اندرز
همراه و یاور
شایستگی ها
رنج
مستمند
برخواستنی نیست
آدم های هدفمند
آرمان خواهی
کودک امروز
بی وفایی
کارمند نابکار
زایش و پویش
روشنترین ستاره ها
هرج و مرج
زخم شمشیر
سختی های روزگار
سختی های بزرگ
عشق
خوی آدمی
ویژه گی آدمهای کارآمد
راه گم کرده
نگاه ما به انسان ها
نیروی تنهایی
پژوهش
گزینش
ترانه زاری
شادی و امید
بدبختی
آدم خودبین
میزان فر
جدایی
داوری (قضاوت)
مرد دلیر
پرتگاه
هنرمند و نویسنده مزدور
بهترین آموزگار استاد
ارزش خویش
یاد اشک
کنش آب و هوا
بزمگاه جهان
سو سو ی امید
پرده پوشی (سانسور)
اهل خرد
پایداری و تلاش
منتقدین پر حرف
بردباری و امید
پیشرفت مردم
ناراست
تنهایی کارآمد
دستمزد
آرامش
آز
بداندیش
خواست همگانی
دام نقادان
تجربه
فریفته نگاه
گفتار نیکو
آدمهای فرهمند
بسامدهای کیهانی
پیرامونیان ما
نگاه ما
خموشی
سکوت
آتش خشم
کُرنش
خطر
راه آشتی
در بسته
بردباری
آمادگی
کردار و رفتار
آیین آموزشی
منش آدمی
بیداری
فریبنده
خوار نمودن
سرباز
تاراج و شورش
بخت
گذشت
فراز
شایستگان
خنده
لبخند
پیشرفت
بدگویی
پیمان شکن
زایش
آموزگار
اندیشمند
فریاد
چوپان بیدار
زیستگاه طبیعی
خود کامگان
خودخواه
آرمان
خودآگاهی ملی
خوش نامی
آدم مادیگرا
جوان و ثروت
گام نخست
آه و بردباری
بازی
کردار ناپسند
زبان
خوشرویی
بن خرد
ساختار
باور
نجابت زن
امنیت
خودخواه
راه اندیشه و ارزیابی
کارمندان نابکار
بد اندیش
خودخواهی
گفتگو با نادان
آرامش
خبرهای نادرست
خود شناسی
رَد راستی
راستی
دیدگاه مردم
امید
فرهنگ
بسوی پیروزی
جهان دیگر
اشک
واژه ها
فرهنگ و هنر
گذشت
شاد زیستن
غم ها
خرد
شادی

كساني كه Online هستند
در مجموع 25 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 25 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1592

حمیده ناصری - 1406

مهران عبدالهی - 1296

admin - 1288

ستاره عباسی - 1250

فرهاد آذر - 1232

زیبا تبریزی - 994

sunny - 989

Sarvenaz - 980

Parvaneh - 968

لابی ایران سوئد   برای ورود به صفحه نخست لابی ایران سوئد بر روی پرچم کلیک کنید Iran & Sweden

شاطر | 

یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل 
رفتن به صفحه : 1, 2  الصفحة التالية
نويسندهپيام
مهران عبدالهی
مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )
مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )

تعداد پستها: 1296
از ایشان سپاسگزاری شده: 99
Registration date: 2008-10-30

پستعنوان: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الجمعة أكتوبر 31, 2008 11:33 pm

تا کنون در یک چنین ارتباطی قرار گرفته اید؟ آیا تا حالا شده که با جنس مخالف فقط یک دوستی معمولی داشته باشید؟ اگر هم یک چنین تجربه ای را نداشته اید....خوب....بیایید در مورد آن فکر کنیم: "آیا امکان دارد که یک زن و یک مرد بدون برقراری هیچ گونه رابطه رمانتیکی، فقط با هم دوست باشند؟"
هزاران مطالعه و تحقیق مختلف انجام گرفته و پژوهشگران در حال تحلیل این امر هستند که رابطه دوستی میان جنس های مخالف امکان پذیر هست یا خیر. همچنین مصاحبه های بیشماری نیز با خانم ها و آقایون انجام پذیرفته و نظر آنها را در مورد این امر جویا شده اند. به هر حال درطی این گفتگوها، هم شاهد نظریات مثبت بوده ایم هم منفی.
برای بیشتر خانم ها و آقایون ارتباط با جنس مخالف در حیطه دوستی جذابیت دارد، اما غیر ممکن است. اغلب افراد معتقدند که: "به هر حال کار به جاهای باریک کشیده میشود." منظور آنها این است که ارتباط به صورت ناخواسته، رمانتیک می شود. برای یک زن و یک مرد بسیار دشوار است که بتوانند یک دوستی افلاطونی را دنبال کنند. به طور طبیعی، احساسات و عواطف وارد رابطه شده و یکی از طرفین مالکیت طلبی را آغاز نموده و حسادت ورزی شروع می شود. آیا می توانید در حالیکه با او خوشگذرانی می کنید، زمانی را در کنار هم می گذرانید، و با هم فعالیت های مشابهی را انجام می دهید، جلوی شهوتتان را بگیرید ؟ احتمالاً نه؛ به هر حال با توجه به تمام داستان های عاشقانه ای که در فیلم ها، و کتاب ها می بینیم و می خوانیم، کمتر اتفاق می افتد که دوستی زن و مرد تداوم داشته و ساده باقی بماند. تا کنون چند داستان را میتوانید تجسم کنید که در آن دوستی یک زن و مرد به سادگی ادامه داشته و هیچ اتفاق عاشقانه ای در آن به وقوع نپیوسته؟
مشکل دیگری که مطرح می شود این است که اگر زن و مرد متاهل باشند، به طور حتم همسرشان تمایلی ندارند که شریک زندگیشان یک دوست صمیمی از جنس مخالف خود داشته باشد به ویژه اگر مدت زمان زیادی را نیز با هم صرف کنند. نظر همسر شما در این زمینه چیست؟ .... ؟؟؟ .... با هم به خواندن این مقاله ادامه دهید.... احتمالاً نظرش تغییر می کند....
از سوی دیگر، افرادی نیز هستند که از این سؤال تعجب کرده و با صراحت تمام اظهار می دارند: البته که آنها می توانند با هم باشند، چرا که نه؟! این افراد گرایشات رمانتیک روابط دوستانه میان زن و مرد را غیر عادی می دانند و آن را به طور کلی رد می کنند. یکی از همین آقایون می گوید: "صمیمی ترین دوست من یک خانم است و من هرگز به فکر برقراری ارتباط رمانتیک با او نیفتاده ام." خانم هایی هم که طرفدار این نوع روابط هستند، می گویند: "من با آقایون خیلی راحت تر از خانم ها می توانم ارتباط برقرار کنم، ما با هم ورزش می کنیم و اوقات خوشی را سپری می نماییم."
در تحقیقات غیررسمی در مورد افرادی که با جنس مخالف "فقط دوست" هستند، اظهارات مثبتی بدست آمده است. اغلب مردها اظهار می دارند که در روابط دوستانه خود با خانم ها مهربانی زیادی را دریافت می کنند، امری که در روابط مردانه کمتر قابل دسترسی می باشد. برخی از آقایون در این زمینه اظهار می دارند که: "من مجبور نیستم که در مقابل یک خانم قدرت نمایی و زورآزمایی کنم و به راحتی می توانم نقاط ضعفم را با او در میان بگذارم، آنها با وجود اطلاع از کلیه ضعف، باز هم ما را میپذیرند." خانم ها هم در مورد دوستان معمولی مرد خود اینطور نظر می دهند که: "او یک معیار مناسب برای آشنایی با خصوصیات مردانه است، امری که ما از دوستان مونث خود نمی توانیم دریافت کنیم."
خیلی جالب است که خانم ها به اندازه آقایون نسبت به دوستان جنس مخالف خود احساس صمیمیت نمی کنند. حتی خانم هایی که در میان دوستان صمیمی خود آقایون را هم دارند، اما یک سری محدودیت های کاملاً روشن را در مورد ارتباطات خود با آنها تعیین می نمایند. خانم ها معتقدند: "من اوقات خوشی را با دوستان پسرم سپری می کنم، آنها می توانند در مورد برخی از مسائل حامی و کمک رسان باشند، اما جای دوستان دخترمان را نمی گیرند، من هیچ گاه آنطور که با دوستان دخترم در مورد مسائل مختلف صحبت می کنم، نمی توانم با دوستان پسرم صحبت کنم." به نظر می رسد که بازدهی روابط با جنس مخالف برای آقایون بیش از خانم هاست؛ اما این امر در تمام شرایط صحت پیدا نمی کند. خانم ها هم در کنار آقایون احساس تنوع بیشتری می کنند.
حالا با وجود تمام این حرف ها می توانیم به این نتیجه برسیم که پاسخ به سؤال: آیا زن و مرد می توانند فقط با هم دوست باشند، بله است؟
تعداد انگشت شماری از روابط به این سادگی ادامه پیدا می کنند. پاسخ حقیقی سؤال این است که "بستگی دارد"، خوب حالا می خواهید حاشیه را کنار بگذاریم و لپ مطلب را برایتان روشن کنیم: این روابط به چه چیزی بستگی دارند؟ آنها به این امر بستگی دارند که هر یک از طرفین ارتباط تا چه اندازه قصد رشد کردن و رسیدن به کمال را دارند. در این نوع روابط چه خانم ها و چه آقایون، باید مواردی را در نظر بگیرند که شاید در روابط با جنس مخالف کمتر به آن فکر می شود. یک دوست مؤنث برای یک مرد صرفاً باید به عنوان فردی حساب شود که او می تواند احساساتش را راحت تر با او در میان بگذارد، با مهر و محبت بیشتری با او رفتار کند، و وجهه آسیب پذیر او را بپذیرد. یعنی دقیقاً کارهایی که یک مرد در کنار دوستان مذکر خود نمی تواند انجام دهد. یک دوست مذکر هم برای خانم به منزله شخصی است که می تواند به راحتی در کنار او استقلال، و جنبه خشن و منطقی خود را بیشتر تجربه کند، وجوهی که تجربه آنها با جنس مونث کمی دشوار است.
بهتر است به دنبال جواب "بله" یا "نه" برای این سؤال نباشیم. باید در یک چنین رابطه ای قرار بگیریم تا بتوانیم بله یا خیر آنرا تعیین کنیم. خانم ها و آقایون می توانند از دوستی با یکدیگر لذت ببرند، اما نه به همان اندازه ای که با افراد همجنس خود ارتباط برقرار می کنند.

از خدائی که خودش می داند ؟
عشق وحشی تر از آن است که پنهان ماند
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
yegane
دوست جدید لابی ایران سوئد
دوست جدید لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 12
از ایشان سپاسگزاری شده: 0
Registration date: 2008-12-24

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الجمعة ديسمبر 26, 2008 4:03 pm

bale chera na khyli vaghta doosti be manzale niyaze jensi nist doosti bialayeshtar az in ast ke rangi be khod girad ghfh ghfh ghfh ghfh ghfh
Noshin
ناظم ارشد لابی
ناظم ارشد لابی

تعداد پستها: 742
از ایشان سپاسگزاری شده: 107
Registration date: 2008-11-14

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الجمعة ديسمبر 26, 2008 11:18 pm

clown

وبلاگ شخصی ام
http://noshin-kashefi.blogspot.com/
Parvaneh
نام آور لابی ایران سوئد
نام آور لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 968
آدرس : شیراز
از ایشان سپاسگزاری شده: 298
Registration date: 2008-11-27

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الثلاثاء ديسمبر 30, 2008 6:35 am

به نظر من آره یه خانم و آقا میتونن با هم دوستای خیلی خوبی باشن چون حتما حرف همو خوب میفهمن که دوست شدن و این اصلا ربطی به مسائل جنسی نداره این بیشتر دلیه sunny
Helyus
کاربر حرفه ایی لابی
کاربر حرفه ایی لابی

تعداد پستها: 50
از ایشان سپاسگزاری شده: 1
Registration date: 2008-12-23

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الثلاثاء ديسمبر 30, 2008 2:30 pm

آره . چرا که نه میتونن دوست باشن ولی یه مشکلی هست ....
اگه همسر شما ( زن یا مرد) یه دوست (زن یا مرد) داشته باشه و با هم خیلی صمیمی باشن شما چه عکس العملی نشون میدین ؟
چه حسی به شما دست میده؟
ستاره عباسی
مدیر ارشد لابی ( فرهنگ و هنر )
مدیر ارشد لابی ( فرهنگ و هنر )

تعداد پستها: 1250
آدرس : Aalborg University . Denmark
از ایشان سپاسگزاری شده: 106
Registration date: 2008-10-23

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   السبت يناير 03, 2009 6:27 pm

من ترجیح میدم به این چیزا توجه نکنم آخه حالم بد میشه

cat

تعداد پستها: 2
Registration date: 2009-01-04

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الأحد يناير 04, 2009 3:18 pm

با عرض سلام حضور همه عزیزان گرامی نظر من اینه که بله می تونن ولی به شرطی که پرده عفاف کنار زده نشه و همیشه با هم با کمال تواضع و فروتنی و ادب رفتار کنن
Sarvenaz
نام آور لابی ایران سوئد
نام آور لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 980
آدرس : رشت
از ایشان سپاسگزاری شده: 142
Registration date: 2008-10-24

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الإثنين يناير 05, 2009 12:00 am

nadimi1359 نوشته است:
با عرض سلام حضور همه عزیزان گرامی نظر من اینه که بله می تونن ولی به شرطی که پرده عفاف کنار زده نشه و همیشه با هم با کمال تواضع و فروتنی و ادب رفتار کنن

منم با ندیمی کاملا موافقم
:rabbit:

انجمن ایران سوئد Iran & Sweden
kamy_272

تعداد پستها: 1
Registration date: 2009-01-05

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الإثنين يناير 05, 2009 11:19 pm

اگه مجرد هستند: بله
sara & sayeh
نام آور لابی ایران سوئد
نام آور لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 963
آدرس : رشت
از ایشان سپاسگزاری شده: 22
Registration date: 2008-10-24

پستعنوان: رد: یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟   الثلاثاء يناير 06, 2009 2:37 pm

ما می ترسیم
آخه پسرا میگن بیا دوست باشیم بعد خیانت می کنند uo

یک آقا و یک خانم آيا ميتوانند باهم "فقط دوست" باشند؟

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 2رفتن به صفحه : 1, 2  الصفحة التالية

مواضيع مماثلة

-
» خانم ژاله کبیری تولدت مبارک باشه عزیزم