ورود
المواضيع الأخيرة
كساني كه Online هستند
در مجموع 3 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 3 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحثهيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
| فرشته آبی - 1607 | ||||
| حمیده ناصری - 1409 | ||||
| مهران عبدالهی - 1302 | ||||
| admin - 1288 | ||||
| ستاره عباسی - 1254 | ||||
| فرهاد آذر - 1240 | ||||
| sunny - 1004 | ||||
| زیبا تبریزی - 994 | ||||
| Sarvenaz - 983 | ||||
| Parvaneh - 972 |
جملات زیبای بزرگان تاریخ
صفحه 1 از 42 • شاطر •
صفحه 1 از 42 • 1, 2, 3 ... 21 ... 42 
رد: جملات زیبای بزرگان تاریخ
اگر ما صد مرتبه باهوش تر و چيز فهم تر از اين بوديم دنيايي که به نظر ما مي رسد چندان شباهتي به دنياي کنوني نداشت و اگر هزار مرتبه از اين چيز فهم تر بوديم تفاوت دنيايي که به نظرمان مي رسيد با اين دنيا زياد تر مي شد.
زيرا دنيا جز خود ما و جز آنچه در خود مي بينيم و از خود مي فهميم چيز ديگري است!!!
براي چه مي بايستي در آتش جهنم بسوزم و دچار عذاب باشم ؟؟؟ گناه من چيست و چه کرده ام ؟؟؟
خواهيد گفت که گناه تو اين است که خدا را نشناخته اي !!! ولي نشناختن خداوند گناه من نيست زيرا خود او نخواست که من او را بشناسم و گرنه من را طوري مي آفريد که قادر به شناسايي او باشم.
تمام افکار و نظرياتي که من درباره خدا دارم او در وجود من قرار داده.زيرا بالاخره بايد اين حقيقت را قبول کرد که همه چيز را خود او آفريده است و اگر گاهي هم از خداوند سوال کنم که " تو کيستي و چيستي؟؟؟ " باز اين پرسش را او در وجود من گذاشته است.
بنابراين من چه گناهي دارم ؟؟؟ . موريس مترلينگ
زيرا دنيا جز خود ما و جز آنچه در خود مي بينيم و از خود مي فهميم چيز ديگري است!!!
براي چه مي بايستي در آتش جهنم بسوزم و دچار عذاب باشم ؟؟؟ گناه من چيست و چه کرده ام ؟؟؟
خواهيد گفت که گناه تو اين است که خدا را نشناخته اي !!! ولي نشناختن خداوند گناه من نيست زيرا خود او نخواست که من او را بشناسم و گرنه من را طوري مي آفريد که قادر به شناسايي او باشم.
تمام افکار و نظرياتي که من درباره خدا دارم او در وجود من قرار داده.زيرا بالاخره بايد اين حقيقت را قبول کرد که همه چيز را خود او آفريده است و اگر گاهي هم از خداوند سوال کنم که " تو کيستي و چيستي؟؟؟ " باز اين پرسش را او در وجود من گذاشته است.
بنابراين من چه گناهي دارم ؟؟؟ . موريس مترلينگ
من نميدانم که به چه مناسبت اموات بايد داراي مقام و احترام خاصي باشند.
براي چه وقتي يکنفر مرد تمام خطاها و اشتباهات او را فراموش کرده و در عوض درباره محاسن و مزاياي او صحبت ميکنند ؟!؟!؟!
حتي اگر بعد از مرگ او خيانت ها و گناهان جديدي از مرده کشف شود او را مي بخشند.
پس از اين قرار تا وقتي که شخص فوت ننمايد ما آنطور که شايد و بايد او را دوست نداريم.
حال خيلي غريب است که ما درباره آنهايي که زنده هستند اينطور رفتار نمي کنيم و اگر درباره آنها اينطور رفتار مي کرديم زندگي ما در اين جهان خيلي لذت بخش مي شد و بسياري از مصائب و بدبختي ها از بين مي رفت !!! . موريس مترلينگ
براي چه وقتي يکنفر مرد تمام خطاها و اشتباهات او را فراموش کرده و در عوض درباره محاسن و مزاياي او صحبت ميکنند ؟!؟!؟!
حتي اگر بعد از مرگ او خيانت ها و گناهان جديدي از مرده کشف شود او را مي بخشند.
پس از اين قرار تا وقتي که شخص فوت ننمايد ما آنطور که شايد و بايد او را دوست نداريم.
حال خيلي غريب است که ما درباره آنهايي که زنده هستند اينطور رفتار نمي کنيم و اگر درباره آنها اينطور رفتار مي کرديم زندگي ما در اين جهان خيلي لذت بخش مي شد و بسياري از مصائب و بدبختي ها از بين مي رفت !!! . موريس مترلينگ
يکي از صحبت هايي که مرا سرگرم مي نمايد اظهارات دانشمندان مذهبي و ديني است که بطرزي موثر در خصوص اراده و پيش بيني و مقصد و نقشه هاي خدا صحبت مي کنند و چنان به گفته خود اعتقاد دارند که گويي ظهر آن روز با خدا ناهار خورده اند!!! . موريس مترلينگ
عشق به مراتب بزرگتر و فراتر از جاذبه ي فيزيکي و جسماني اي است که نسبت به شخص ديگري در خود احساس مي کنيم . عشق حتي به مراتب فراتر از ايمان به آرمان و غايتي برتر يا علاقه شور و اشتياق نسبت به روابط ، کار يا حتي خانواده است . باربارا دي آنجليس
عشق به مراتب بزرگتر و فراتر از جاذبه ي فيزيکي و جسماني اي است که نسبت به شخص ديگري در خود احساس مي کنيم . عشق حتي به مراتب فراتر از ايمان به آرمان و غايتي برتر يا علاقه شور و اشتياق نسبت به روابط ، کار يا حتي خانواده است . باربارا دي آنجليس
موفقيت نيز ناشي از آغازگري و ابتكار ، پشتكار و بيان واضح عشق و محبت عميق قلبي است. آنتوني رابينز
اکنون به شما مي گويم که مرا گم کنيد وخود را بيابيد.وتنها آن گاه که همگان مرا انکار کرديد، نزد شما باز خواهم آمد . فردريش نيچه
انديشمنداني همواره نا آشنا مي مانند که راه سخن گفتن با مردم خويش را نمي دانند . ارد بزرگ
دو گوش داريم و فقط يك زبان، براي اينكه بيشتر بشنويم و كمتر بگوييم . ديوژن
طول کشيدن معالجه را دو سبب خواهد بود : ناداني پزشک ، يا نافرماني بيمار . زکرياي رازي
فريادهاي دردناک و ستمديده ، شمشيرهايست که هر آن به گونه ايي انتقام مي گيرند . ارد بزرگ
مهم نيست کجا متولّد شدم و چگونه و کجا زندگي کرده ام. مهم اين است که در آنجا که بوده ام چگونه رفتاري داشته ام . جوجيا اوکيف
خوشبختي مانند پروانه اي است ، اگر او را دنبال کنيد از شما فرار مي کند ولي اگر آرام بنشينيد روي سر شما خواهد نشست . داويد هيوم
من اگر در بهشت باشم ولي به من بگويند تو حق نداري جهنم را به اين بهشت ترجيح بدهي از آن بهشت بيرون مي روم . ژان روستان
صفحه 1 از 42 • 1, 2, 3 ... 21 ... 42 
صفحه 1 از 42