ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
كساني كه Online هستند
در مجموع 16 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 16 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

دوست داشتن از عشق برتر است (سخنی از بزرگان)

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

دوست داشتن از عشق برتر است (سخنی از بزرگان)

پست من طرف محمودي فرد في الثلاثاء مايو 04, 2010 5:14 pm

کتاب (هنر عشق ورزیدن) را می خواندم که در آن اریک فروم ، با سر هم کردن حروف های کسانی چون کنتی و کی گورد و سارتر و کامو می کوشد تا به نفع (اومانیسم) گله گشادی که تبلیغ می کند ، عشق ها را توجیه و تفسیر کند و با بیانی زیبا و روانکاوی هنرمندانه ای که دارد ، به (تحلیل ارشادی) عشق ها ، به سود (بشریت) و به نفع (اجتماع بپردازد) . من در فهرست جامعی که او از همه ی انواع عشق ها داده است ، از عشق زن و مرد و مردم و وطن و پدر و فرزند و انسان و خدا ... هر چه گشتم آن چه را که دل من سال ها است با آن آشناست ، نیافتم و آن تنها عشقی است که (زاده ی انسان) است . که دیگر عشق ها همه تحمیلی طبیعت است و مقتضای خلقت . چه این معشوق ها را همه طبیعت برای ما تعیین می کند و غریزه - که مامور وی است - ما را بی خویشتن ، وا می دارد که عشق بورزیم و تنها یک عشق است که آن (من ناب و آزاد و صمیمی) انسانی، آن خود ما ، بی تحمیل طبیعت و بی اقتضای مزاج و مصلحت و منفعت ، (انتخاب ) می کند و آن کشش اسرار آمشز دو روحی است که طعم مرموز خویشاوندی شگفتی را - که ریشه در جهانی دیگر دارد - از یکدیگر می چشند و رنگ هم نژادی ماورایی ای را در سیمای هم می یسنند و همچون دو هم وطن ، ناگاه در این کشور غریب زندگی ، به تصادفی ، بر سر راه یکدیگر قرار می گیرند و در نخستین دیدار ، یکدیگر را (باز می شناسند) و هر لحظه ، خطوط آشنایی و خویشاوندی عمیق و روشنی -که کتمان ناپذیر است - در هم می خوانند و پیوندی این چنین ، نه از آن گونه عشق ها است که به چشم اریک فروم آید ، که او ما نیست و اومانیست .به هر حال یک کلی نگر ساده¬ی خوش قلبی است و از آن چه در برخی (درون ها ) می گذرد چه خبر دارد ؟ و چه می داند از آن عشق ها که همه حیله هایی است تا بشر را کارگزار طبیعت کنند و خدمتگذار اجتماع ، عشق بزرگتری نیز وجود دارد که همچون دیگر عشق ها ، ابزار کار نیست و آن عشق انسان به انسان ، عشق یک روح به یک روح است .یک روح اتها و نیازمند به یک روح زیبا و نفیس و ثروت مند ، عشق یک "خویشاوند" به "خویشاوند"خود . در این انبوه خلق که همچون حشرات از زمین می رویند و هر یک "به مصلحتی" در این "روزمرگی" آلوده درهم می لولند و می میرند .
دریغم آمد که آن را نیز "عشق" بنامم ، که شاعران آلوده اش کردند .
خواستم "ارادت" بخوانم ، ملاهها به حماقت کشانده اند . گفتم بهترین کلمه در اینجا "خویشاوندی" است؛ خویشاوندی دو روح ، دو بیگانه . لطافت زیبایی که در ساختمان این کلمه است ، "خویش" و "وند" ! ترسیدم که نفهمند . به هر حال می گویم : دوست داشتن .
و منظورم عشق و ارادت و ایمان دو روح آشنای خویشاوند است .
دو "انسانی" که جز آن خمیره¬ی صمیمی و ناب و منزهی که "من انسان خالص" هر کسی را می سازد ، هیچ مصلحتی و ضرورتی آنان را به یکدیگر نمی پیوندد ؛ پیوندی که نه طبیعت ، نه خلقت ، بلکه تنهایی میان دو تنهای خویشاوند بسته است و ... نمی دانم چه بگویم ؟

محمودي فرد
کاربر ویژه لابی
کاربر ویژه لابی

تعداد پستها: 163
آدرس : Vancouver
از ایشان سپاسگزاری شده: 67
Registration date: 2010-05-04

http://farhang-tamadon.blogfa.com/

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: دوست داشتن از عشق برتر است (سخنی از بزرگان)

پست من طرف Akharin Bahhaneh في الثلاثاء مايو 04, 2010 9:11 pm

شورانگیزترین عشق ، دلدادگی به میهن است . ارد بزرگ

عشق همچون توفان سرزمین غبار گرفته وجود را پاک می کند و انگیزه رشد و باروری روزافزون می گردد . ارد بزرگ

کمک به همگان ، عشقی است که به برجستگان کمک می کند راه های سرفرازی را بیابند . ارد بزرگ

عشقی که آدمی را به گوشه نشینی وادار کند ارزشی ندارد عشق باید توان پرتاب انسان به سوی هدفهای راستین را داشته باشد . ارد بزرگ

راهی را که در زندگی برگزیده ایم می تواند برآیند بازخورد کنش دیگران ، با ما باشد . پرسش آن که :
آیا ماخویشتن خویشتنیم ؟
و آیا همواره باید پاسخگوی برخوردهای بد دیگران باشیم ؟
این پرسش ها را که پاسخ گفتیم ! آزادی در ما بارور می شود .
وپس از آن ، آرمانی بزرگ همچون عشق به میهن در چشمه وجودمان جاری می گردد . ارد بزرگ

میهن پرستی ، همچون عشق فرزند است به مادر . ارد بزرگ

عشق به میهن نشان پاکی روان آدمی ست . ارد بزرگ

Akharin Bahhaneh
یاور و تکیه گاه لابی ایران سوئد
یاور و تکیه گاه لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 799
آدرس : تهران
از ایشان سپاسگزاری شده: 118
Registration date: 2008-10-24

رد: دوست داشتن از عشق برتر است (سخنی از بزرگان)

پست من طرف فرهاد آذر في الخميس مايو 06, 2010 9:56 pm

بین دوست داشتن اریک فروم و ارد بزرگ از زمین تا آسمان فاصله است

فرهاد آذر
مدیر ارشد لابی ( گفتگوی آزاد )
مدیر ارشد لابی ( گفتگوی آزاد )

تعداد پستها: 1240
از ایشان سپاسگزاری شده: 128
Registration date: 2008-10-23

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه