ورود
المواضيع الأخيرة
كساني كه Online هستند
در مجموع 2 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 2 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحثهيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
| فرشته آبی - 1607 | ||||
| حمیده ناصری - 1409 | ||||
| مهران عبدالهی - 1302 | ||||
| admin - 1288 | ||||
| ستاره عباسی - 1254 | ||||
| فرهاد آذر - 1240 | ||||
| sunny - 1004 | ||||
| زیبا تبریزی - 994 | ||||
| Sarvenaz - 983 | ||||
| Parvaneh - 972 |
مذهب آینده بشر : 1-بودا 2-اسلام براستی کدام ؟
صفحه 2 از 2 • شاطر •
صفحه 2 از 2 •
1, 2
رد: مذهب آینده بشر : 1-بودا 2-اسلام براستی کدام ؟
سارا : چی بگم سایه به نظرت من چه باید بگم
سایه : بگو نمی دانم ! همین
سایه : بگو نمی دانم ! همین

sara & sayeh- نام آور لابی ایران سوئد

- تعداد پستها: 963
آدرس : رشت
از ایشان سپاسگزاری شده: 22
Registration date: 2008-10-24
دلیل افزایش گرایش به بودا در اروپا و کشورهای جهان اول :
برای پی بردن به این سوال اول یک نگاهی به حکومت و روش مدیریت کشورهای جهان اول می اندازیم .
نوع حکومت در غرب :
حکومت و سیاست در غرب : وظیفه اش اداره کردن کشور و شهر به بهترین وجه ، از نوع کاری که شهرداری می کند در یک شهر ، حکومت می کند در یک مملکت ، شهرداری متعهد نیستند که از لحاظ بینش مردم را اصلاح کنند و مثلا نسل جوان خوبتر فکر کند و نسل گذشته بهتر تربیت کند ، مذهبی تر فکر کنند یا بی مذهب بشوند ، شهردار و شهرداری فقط و فقط تعهد خوش گذشتن و اداره آزاد و راحت مردم این شهر را بر دوش دارد . نوع کار شهرداری در کشور کشورداری است یعنی سالم نگه داشتن جامعه و راحت و آسوده زندگی کردن مردم .
براین اساس می بینیم در کشورهای جهان اول از نظر کیفیت زندگی و مدیرتی آنها به یک استقلال نسبی رسیده اند .
پس آنها از نظر روابط و سیاست اجتماعی بی نیاز از این هستند که مذهب بخواهد جوابگو باشد .
پیشتر گفتیم که یکی از معایب و ضعف های بودا کناره گیری از سیاست و اجتماع است .
که در کشورهای جهان اول این مسئله حل شده است (تا حدودی) پس بزرگترین ضعف بودا پوشانده می شود . و از نظر روانی و آرامش ذهنی گزینه بسیار مناسبی است برای پر کردن خلا معنوی انسان .
و ....
(ادامه دارد)
برای پی بردن به این سوال اول یک نگاهی به حکومت و روش مدیریت کشورهای جهان اول می اندازیم .
نوع حکومت در غرب :
حکومت و سیاست در غرب : وظیفه اش اداره کردن کشور و شهر به بهترین وجه ، از نوع کاری که شهرداری می کند در یک شهر ، حکومت می کند در یک مملکت ، شهرداری متعهد نیستند که از لحاظ بینش مردم را اصلاح کنند و مثلا نسل جوان خوبتر فکر کند و نسل گذشته بهتر تربیت کند ، مذهبی تر فکر کنند یا بی مذهب بشوند ، شهردار و شهرداری فقط و فقط تعهد خوش گذشتن و اداره آزاد و راحت مردم این شهر را بر دوش دارد . نوع کار شهرداری در کشور کشورداری است یعنی سالم نگه داشتن جامعه و راحت و آسوده زندگی کردن مردم .
براین اساس می بینیم در کشورهای جهان اول از نظر کیفیت زندگی و مدیرتی آنها به یک استقلال نسبی رسیده اند .
پس آنها از نظر روابط و سیاست اجتماعی بی نیاز از این هستند که مذهب بخواهد جوابگو باشد .
پیشتر گفتیم که یکی از معایب و ضعف های بودا کناره گیری از سیاست و اجتماع است .
که در کشورهای جهان اول این مسئله حل شده است (تا حدودی) پس بزرگترین ضعف بودا پوشانده می شود . و از نظر روانی و آرامش ذهنی گزینه بسیار مناسبی است برای پر کردن خلا معنوی انسان .
و ....
(ادامه دارد)
بنام اهورامزدا
درود بر دوست عزیزم
فرمودید دین از ریشه دنیا میاد و برای زندگی بهتر در دنیا است
باید عرض کنم که مهمترین چیز در ادیان الهی یکتاپرستی است پس باید یکتا را شناخت نه اینکه فقط از صفات آن در بیانات و ... استفاده کرد . اگر ادیان نتوانند خدا را به ما معرفی کنند پس ما چه نیازی به دینهای مختلف داریم . چون خدا رو شکر اکثر ماها یگانه پرست هستیم و او را میپرستیم .
از طرف دیگر پیامبران الهی زمانی مبعوث میشدند که یا مردم مشرک بودند و یا بت پرست . دینی را سراغ دارید که مردمش یکتا پرست بوده و پیامبری فرستاده شده باشد ؟؟؟
پس مایی که در این قرون زندگی میکنیم و مشرک و بت پرست نیستیم و از پندار نیک برخورداریم نیازی به دینی نداریم که فقط برای یک جامعه خاص باشد نه جهانی . من وقتی بد و خوب خود را میدانم و میدانم چه کاری زشت و ناپسند است (گناه است) دیگر چه نیازی به دینی دارم که برای نسل های قرن های بسیار کهن تر از ما معرفی شده و احکام آن برای همان مردمان است ؟؟؟
من ساده با شما صحبت میکنم و انتظار دارم از فهم خود برایم مطلب بگذارید نه اینکه آدرس لینک به من بدهید یادمان باشد که خیلی از همین سایت ها هستند که حتی منکر خدایند پس قرار نمیشود ما آنها را بپذیریم .
فرمودید :در دنیا چیزهایی وجود دارد که نمی توان اثبات کرد . نباید بدنبال این باشیم که چگونه است ، باید به این سوال جواب دهیم که چرا و چه نیازی به وجود آن است ؟
باید عرض کنم که مطلب مرا درست متوجه نشدید . من ادعا نکردم که خدا وجود ندارد بلکه گفتم کدامیک از دیان مختلف که ادعای الهی بودن داشتند توانستند خدا را تعریف کنند ؟؟؟
اگر آنها نتوانند میشوند مانند ما . پس ما نیازی به آنها برای بهتر زیستن نداریم .
نظر شما بسیار بسیار برای من محترم است و من به عقاید شما احترام میگذارم و خوشحال میشوم که کسی در صدد باشد که مرا از خطا برهاند و برای من فرقی نمیکند که با چه کسی در حال بحث هستم (زرتشتی . مسیحی و ...)
درود بر دوست عزیزم
فرمودید دین از ریشه دنیا میاد و برای زندگی بهتر در دنیا است
باید عرض کنم که مهمترین چیز در ادیان الهی یکتاپرستی است پس باید یکتا را شناخت نه اینکه فقط از صفات آن در بیانات و ... استفاده کرد . اگر ادیان نتوانند خدا را به ما معرفی کنند پس ما چه نیازی به دینهای مختلف داریم . چون خدا رو شکر اکثر ماها یگانه پرست هستیم و او را میپرستیم .
از طرف دیگر پیامبران الهی زمانی مبعوث میشدند که یا مردم مشرک بودند و یا بت پرست . دینی را سراغ دارید که مردمش یکتا پرست بوده و پیامبری فرستاده شده باشد ؟؟؟
پس مایی که در این قرون زندگی میکنیم و مشرک و بت پرست نیستیم و از پندار نیک برخورداریم نیازی به دینی نداریم که فقط برای یک جامعه خاص باشد نه جهانی . من وقتی بد و خوب خود را میدانم و میدانم چه کاری زشت و ناپسند است (گناه است) دیگر چه نیازی به دینی دارم که برای نسل های قرن های بسیار کهن تر از ما معرفی شده و احکام آن برای همان مردمان است ؟؟؟
من ساده با شما صحبت میکنم و انتظار دارم از فهم خود برایم مطلب بگذارید نه اینکه آدرس لینک به من بدهید یادمان باشد که خیلی از همین سایت ها هستند که حتی منکر خدایند پس قرار نمیشود ما آنها را بپذیریم .
فرمودید :در دنیا چیزهایی وجود دارد که نمی توان اثبات کرد . نباید بدنبال این باشیم که چگونه است ، باید به این سوال جواب دهیم که چرا و چه نیازی به وجود آن است ؟
باید عرض کنم که مطلب مرا درست متوجه نشدید . من ادعا نکردم که خدا وجود ندارد بلکه گفتم کدامیک از دیان مختلف که ادعای الهی بودن داشتند توانستند خدا را تعریف کنند ؟؟؟
اگر آنها نتوانند میشوند مانند ما . پس ما نیازی به آنها برای بهتر زیستن نداریم .
نظر شما بسیار بسیار برای من محترم است و من به عقاید شما احترام میگذارم و خوشحال میشوم که کسی در صدد باشد که مرا از خطا برهاند و برای من فرقی نمیکند که با چه کسی در حال بحث هستم (زرتشتی . مسیحی و ...)

یزدگرد چهارم- دوست جدید لابی ایران سوئد

- تعداد پستها: 17
از ایشان سپاسگزاری شده: 5
Registration date: 2010-05-01
بنام اهورامزدا
سایه وسارای عزیز
چه چیزی را نمیدانید؟؟؟
نظرتان را بدهید
مثلا اینکه مردم رشت خدا رو چه طور میفهمن
یزد گرد چهارم ساسانی
سایه وسارای عزیز
چه چیزی را نمیدانید؟؟؟
نظرتان را بدهید
مثلا اینکه مردم رشت خدا رو چه طور میفهمن
یزد گرد چهارم ساسانی

یزدگرد چهارم- دوست جدید لابی ایران سوئد

- تعداد پستها: 17
از ایشان سپاسگزاری شده: 5
Registration date: 2010-05-01
دین نزد خدا اسلام است و بس...
http://www.islamquest.com
http://www.islamquest.com

Ehsan2315- کاربر لابی ایران سوئد

- تعداد پستها: 32
آدرس : شهر من گم شده است...
از ایشان سپاسگزاری شده: 15
Registration date: 2010-06-12
اسلام
درود بر اسلام و مسلمانان واقعی
وقتی که حضرت مهدی قائم که ولادتش چند روز پیش بود ظهور کنند تمام جهان زیر سایه اسلام خواهد بود
نه این که بقیه ادیان دروغین بوده باشند
اصلا
مگر نه این که ادیان مکمل یکدیگر و پیامبران متمم هم بوده اند
اسلام نیز آخرین دین و کامل کننده بقیه ادیان و تمام کننده حجت بر آدمیان هست
صلوات و درود بر محمد و آل محمد و تمام پیامبران
وقتی که حضرت مهدی قائم که ولادتش چند روز پیش بود ظهور کنند تمام جهان زیر سایه اسلام خواهد بود
نه این که بقیه ادیان دروغین بوده باشند
اصلا
مگر نه این که ادیان مکمل یکدیگر و پیامبران متمم هم بوده اند
اسلام نیز آخرین دین و کامل کننده بقیه ادیان و تمام کننده حجت بر آدمیان هست
صلوات و درود بر محمد و آل محمد و تمام پیامبران

داریوش- مهمان
صفحه 2 از 2 •
1, 2
صفحه 2 از 2