ورود
المواضيع الأخيرة
كساني كه Online هستند
در مجموع 2 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 2 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحثهيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
| فرشته آبی - 1607 | ||||
| حمیده ناصری - 1409 | ||||
| مهران عبدالهی - 1302 | ||||
| admin - 1288 | ||||
| ستاره عباسی - 1254 | ||||
| فرهاد آذر - 1240 | ||||
| sunny - 1004 | ||||
| زیبا تبریزی - 994 | ||||
| Sarvenaz - 983 | ||||
| Parvaneh - 972 |
دانستنی های مهاجرت و ادامه تحصیل
صفحه 4 از 4 • شاطر •
صفحه 4 از 4 •
1, 2, 3, 4
رد: دانستنی های مهاجرت و ادامه تحصیل
سلام بر همه ایرانیان عزیز به خصوص اقای طهماسبی
من الان در مالزی
مشغول به تحصیل هستم در رشته ی الکترونیک. سال اولم داره تموم میشه و از دانشگاه BTH پذیرش گرفتم در رشته ی .Electrical
Engineering with emphasis on Telecommunication می خواستم از شرایط کلی دانشگاه
بدونم و اینکه اگه بیام انجا می تونم این 1 سالی که خوندم روTransfer
کنم یا نه.
شما در مورد 1 مربی تنیس نوشته بودین میخواستم بدونم
راجبه شرایط بازی فوتبال در لیگهای اونجا اطلاعاتی دارید؟ چون من به طور حرفه ای فوتبال
بازی می کنم.
پیشاپیش تشکر می کنم
من الان در مالزی
مشغول به تحصیل هستم در رشته ی الکترونیک. سال اولم داره تموم میشه و از دانشگاه BTH پذیرش گرفتم در رشته ی .Electrical
Engineering with emphasis on Telecommunication می خواستم از شرایط کلی دانشگاه
بدونم و اینکه اگه بیام انجا می تونم این 1 سالی که خوندم روTransfer
کنم یا نه.
شما در مورد 1 مربی تنیس نوشته بودین میخواستم بدونم
راجبه شرایط بازی فوتبال در لیگهای اونجا اطلاعاتی دارید؟ چون من به طور حرفه ای فوتبال
بازی می کنم.
پیشاپیش تشکر می کنم
pedy711- تعداد پستها: 3
از ایشان سپاسگزاری شده: 0
Registration date: 2010-05-24
دوست عزیزم پدرام
متشکر از اینکه سوالات خود را با دیگران نیز به اشتراک میگذارید، در رابطه با دانشگاه مورد نظر شما عرض میکنم که تمامی دانشگاه ها در سوئد از یک استاندارد حداقلی پیروی میکنند، به این معنی که ممکن ست برخی دانشگاه ها شهرت بیشتر و کادر علمی بهتری داشته باشند ولی در اصول با هم اشتراک دارند.
از نظر من، که دانشگاه های مالزی را آنالیز کرده ام، سطح علمی و گستردگی این دانشگاه از APIIT بسیار بالا ترست، هم از نظر کادر علمی، هم وسعت و امکانات دانشگاه. آخرین بازدید من از دانشگاه شما، بیش از 4 یا 5 سال پیش بوده و گمان نمیکنم اطلاعاتم به روز باشد ولی تا جایی که بخاطر می آورم شما در سال اول دوره های سیسکو نداشته اید. به هر روی، 60 واحد سال اول جبر، CCNA، ریاضی مهندسی، اصول مهندسی پایدار و در نهایت میکروپروسسور خواهد بود. با توجه به دروس پیش دانشگاهی و سال اول دانشگاه شما، درس جبر شما پذیرفته خواهد شد ولی اگر فقط همین یک درس باشد، توصیه میکنم روال عادی را طی کنید ولی اگر بقیه دروس سال اول را هم پاس کرده اید وضعیت فرق میکند. اگر قصد این کار را داشتید، پس از ورود به سوئد و استقرار، مدارک خود را تسلیم گروه های مربوطه کنید تا محتوای درس ها مطابقت داده شود.
در رابطه با لیگ های ورزشی اطلاعاتی ندارم ولی بسیار امیدوارم که بتوانید با باشگاه های محلی به توافقی برسید، گو اینکه حجم درس های شما بسیار زیاد خواهد بود و گمان نمیکنم امکان پذیر باشد که هم درس بخوانید و هم فعالیت اقتصادی داشته باشید، ولی جذب شما را محتمل میدانم.
پاینده ایران
متشکر از اینکه سوالات خود را با دیگران نیز به اشتراک میگذارید، در رابطه با دانشگاه مورد نظر شما عرض میکنم که تمامی دانشگاه ها در سوئد از یک استاندارد حداقلی پیروی میکنند، به این معنی که ممکن ست برخی دانشگاه ها شهرت بیشتر و کادر علمی بهتری داشته باشند ولی در اصول با هم اشتراک دارند.
از نظر من، که دانشگاه های مالزی را آنالیز کرده ام، سطح علمی و گستردگی این دانشگاه از APIIT بسیار بالا ترست، هم از نظر کادر علمی، هم وسعت و امکانات دانشگاه. آخرین بازدید من از دانشگاه شما، بیش از 4 یا 5 سال پیش بوده و گمان نمیکنم اطلاعاتم به روز باشد ولی تا جایی که بخاطر می آورم شما در سال اول دوره های سیسکو نداشته اید. به هر روی، 60 واحد سال اول جبر، CCNA، ریاضی مهندسی، اصول مهندسی پایدار و در نهایت میکروپروسسور خواهد بود. با توجه به دروس پیش دانشگاهی و سال اول دانشگاه شما، درس جبر شما پذیرفته خواهد شد ولی اگر فقط همین یک درس باشد، توصیه میکنم روال عادی را طی کنید ولی اگر بقیه دروس سال اول را هم پاس کرده اید وضعیت فرق میکند. اگر قصد این کار را داشتید، پس از ورود به سوئد و استقرار، مدارک خود را تسلیم گروه های مربوطه کنید تا محتوای درس ها مطابقت داده شود.
در رابطه با لیگ های ورزشی اطلاعاتی ندارم ولی بسیار امیدوارم که بتوانید با باشگاه های محلی به توافقی برسید، گو اینکه حجم درس های شما بسیار زیاد خواهد بود و گمان نمیکنم امکان پذیر باشد که هم درس بخوانید و هم فعالیت اقتصادی داشته باشید، ولی جذب شما را محتمل میدانم.
پاینده ایران
پدی عزیزم
فکر میکنم اطلاعاتی که به صورت نامه خصوصی به شما نوشتم پاسخ سوالات شما را روشن سازد.
-----------
با توجه به فصل ورود دانشجویان به سوئد، از همه دوستان یک بار دیگر استدعا میکنم که سوالات خود را در سطح لابی مطرح نمایند.
به دلیل مشغله بیش از حد شخصی در این بازه زمانی، از پاسخ به سوالات خصوصی و بخصوص تکراری معذورم
دوستانی که به واسطه اطلاعات مختصر امثال من موفق به اخذ پذیرش شده اند، عرض میکنم که حمایت آتی شما از محیط هایی چون لابی ایران سوئد باعث تداوم این همیاری خواهد بود. امیدوارم اطلاعات مختصر این هموطن مفید بوده باشد
پاینده ایران
با سلام
من جديدا عضو اين سايت شده ام.من قصد مهاجرت به سوئد (اقامت كاري) را دارم و نياز به راهنمايي شما هموطنان گرامي دارم.
من جديدا عضو اين سايت شده ام.من قصد مهاجرت به سوئد (اقامت كاري) را دارم و نياز به راهنمايي شما هموطنان گرامي دارم.
محمود- تعداد پستها: 2
Registration date: 2010-09-07
من فارغ التحصيل كارشناسي ارشد رشته حسابداري از دانشگاه سراسري با هشت سال سابقه كار هستم. به من گفته شده كه اگر يك كارفرما از سوئد براي تخصص من اعلام نياز كنه امكان مهاجرت وجود دارد. همچنين يك نفر از سوئد يا المان هست كه گه قرار شده اگهي هاي استخدام مربوط به رشته من را براي من ارسال كنه تا من رزومه خود را براي ان كارفرما بفرستم.
اما من كنجكاو هستم بدانم كه:
1- احتمال اينكه از اين طريق كار پيدا شود چقدر است و معمولا چقدر بايد انتظار بكشم؟
2- وضعيت اشتغال براي رشته حسابداري چگونه است؟
3- آيا موسسه يا وكيلي هست كه كمك كند اين پروسه سريعتر طي شود؟
با تشكر فراوان
اما من كنجكاو هستم بدانم كه:
1- احتمال اينكه از اين طريق كار پيدا شود چقدر است و معمولا چقدر بايد انتظار بكشم؟
2- وضعيت اشتغال براي رشته حسابداري چگونه است؟
3- آيا موسسه يا وكيلي هست كه كمك كند اين پروسه سريعتر طي شود؟
با تشكر فراوان
محمود- تعداد پستها: 2
Registration date: 2010-09-07
با سلام خدمت دوستا ن
من دانشجو سال اخر دندانپزشكي هستم و قصد دارم سال اينده براي كار به سوئد بيايم.اكر از ميان دوستان كسي از شرايط كار براي دندانپزشك خبر داره لطفا منو راهنمايي كنه
من دانشجو سال اخر دندانپزشكي هستم و قصد دارم سال اينده براي كار به سوئد بيايم.اكر از ميان دوستان كسي از شرايط كار براي دندانپزشك خبر داره لطفا منو راهنمايي كنه
nastia- تعداد پستها: 3
Registration date: 2010-11-21
پیشنهاد این حقیر به دوستان این ست که در این گونه موارد به وکیل مهاجرت مراجعه نمایند.
پاینده ایران
پاینده ایران
با سلام
من همه ی پست های قبلی رو خوندم. اما نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم.
من سال آخر مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل درس میخونم. اما معدلم پایینه(14.16) هیچ مقاله یا فعالیت دیگه ای نداشتم. میخوام بدونم شانسی واسه پذیرش گرفتن دارم؟!؟ به نظر شما 2 ترم باقی موندمو تمرکزمو بیشتر رو چه چیزی بزارم؟! دانشگاه های اونجا بیشتر واسه چه چیزهایی ارزش قائلند؟! معدل؟مقاله؟ T.A؟
چه دانشگاه هایی تو رشته ی فنی تو سوئد بهترن؟!
با تشکر
من همه ی پست های قبلی رو خوندم. اما نتونستم جواب سوالامو پیدا کنم.
من سال آخر مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل درس میخونم. اما معدلم پایینه(14.16) هیچ مقاله یا فعالیت دیگه ای نداشتم. میخوام بدونم شانسی واسه پذیرش گرفتن دارم؟!؟ به نظر شما 2 ترم باقی موندمو تمرکزمو بیشتر رو چه چیزی بزارم؟! دانشگاه های اونجا بیشتر واسه چه چیزهایی ارزش قائلند؟! معدل؟مقاله؟ T.A؟
چه دانشگاه هایی تو رشته ی فنی تو سوئد بهترن؟!
با تشکر

پیمان ن.- تعداد پستها: 1
Registration date: 2011-09-29
صفحه 4 از 4 •
1, 2, 3, 4
صفحه 4 از 4