| | قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید | |
|
|
| نويسنده | پيام |
|---|
حمیده ناصری سالار لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 1406 Age: 19 آدرس : تهران- نياوران - جمال آباد از ایشان سپاسگزاری شده: 80 امتیاز: 16035 Registration date: 2008-11-13
 | عنوان: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الثلاثاء ديسمبر 23, 2008 1:45 pm | |
| خوب خیلی ترانه ها عاشقانه است و تو هر زمانی یکیش به دل آدم میشینه من خودم شعرهای معین رو دوست دارم اما این آخری که لیلا فروهر خونده معرکه است آرزوی من این است که دو روز طولانی در کنار تو باشم فارغ از پشیمانی
آرزوی من این است یا شبی فراموشم یا که مثل غم هر شب گیرمت در آغوشم
آرزوی من این است که تو مثل یک سایه سرپناه من باشی لحظه ی تر گریه
آرزوی من این است نرم و عاشق و ساده همسفر شوی با من در سکوت یک جاده
آرزوی من این است هستی تو من باشم لحظه های هوشیاری مستی تو من باشم
آرزوی من این است تو غزال من باشی تک ستاره روشن در خیال من باشی
آرزوی من این است در شبی پر از رویا پیش ماه و تو باشم لحظه ای لب دریا
آرزوی من این است از سفر نگویی تو تو هم آرزویی کن اوج آرزویی تو
آرزوی من این است مثل لیلی و مجنون پیروی کنیم از عشق این جنون بی قانون
آرزوی من این است زیر سقف این دنیا من برای تو باشم تو برای من تنها
آرزوی من این است آرزوی من این است آرزوی من این است
_________________ عاشق فلسفه اردیسم هستم ORODISM چون اولین چیزی که به آدم میگه شاد بودنه سه شعار اردیسم ایناس ( شادی ، آزادی و میهن ) انجمن اردیست های شهر ونکوور کانادا http://vancouver.subjectdone.com |
|
 | |
simin کاربر ویژه لابی

تعداد پستها: 119 آدرس : تهران از ایشان سپاسگزاری شده: 7 امتیاز: 11587 Registration date: 2008-12-16
 | عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 12:29 am | |
| همه خواننده ها به نظر من عاشقونه میخونن اما من شهرام صولتی رو انتخاب میکنم
تو رو به قیمت جون به همین یه لقمه نون تو رو به ماه آسمون به عاشقایه بی نشون تو رو به حرمت چشات به همه ی مقدسات تو رو به خود خدا به هق هق شبونهات قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم تو اگه بخوای فقط با یک نگاه من برات خورشیدوآتیش میزنم یه روزی دلم اگه تو رو نخواد من اونو از توی سینه میکنم تو رو به خود خدا به تموم این شبا تو رو جون رازقی به نماز عاشقی قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم تو رو به قیمت جون به همین یه لقمه نون تو رو به ماه آسمون به عاشقایه بی نشون تو رو به حرمت چشات به همه ی مقدسات تو رو به خود خدا به هق هق شبونهات قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم قسمت میدم از عشقم نگذری قسمت میدم که از اینجا نری قسمت میدم قسمت میدم
|
|
 | |
مهران عبدالهی مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )

تعداد پستها: 1296 Age: 36 از ایشان سپاسگزاری شده: 99 امتیاز: 13692 Registration date: 2008-10-30
 | عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 7:41 am | |
| قسم به عشقمون قسم همش برات دلواپسم قرار نبود اين جوري شه يه هو بشي همه كسم راستي چي شد چه جوري شد اين جوري عاشقت شدم شايد مي گم تقصير توست تا كم شه از جرم خودم به ملاقات امدم ببين كه دل سپرده داري چگونه عمري از احساس عشق شدي فراري نگاهم كن دلم را عاشقانه هديه كردم تو دريا باشو من جويبار عشق و در تو جاري من از پروانه بودن ها من از ديوانه بودن ها من از بازي يك شعله ي سوزنده كه آتش زده بر دامان پروانه نمي ترسم من از هيچ بودن ها من از عشق نداشتن ها از بي كسي و خلوت انسان هامي ترسم راستي چي شد چه جوري شد اين جوري عاشقت شدم شايد مي گم تقصير توست تا كم شه از جرم خودم
من از عمق رفا قتها من از لطف صداقت ها من از بازي نور در سينه ي بي قلب ظلمت ها نمي ترسم من از حرف جدايي ها مرگ آشنايي ها من از ميلاد تلخ بي وفاييها مي ترسم راستي چي شد چه جوري شد اين جوري عاشقت شدم شايد مي گم تقصير توست تا كم شه از جرم خودم _________________ از که پنهان کنم اين راز دل خسته خويش ؟ از نسيمی که پيام آور توست ؟ از بهاری که مرا رسوا ساخت ؟ از خدائی که خودش می داند ؟ عشق وحشی تر از آن است که پنهان ماند
|
|
 | |
Helyus کاربر حرفه ایی لابی

تعداد پستها: 50 از ایشان سپاسگزاری شده: 1 امتیاز: 11461 Registration date: 2008-12-23
 | عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 6:05 pm | |
| :heart: :heart: :heart: دست عشق از دامن دل دور باد! میتوان آیا به دل دستور داد؟ میتوان آیا به دریا حکم کرد که دلت را یادی از ساحل مباد؟ موج را آیا توان فرمود: ایست! باد را فرمود: باید ایستاد؟ آنکه دستور زبان عشق را بیگزاره در نهاد ما نهاد خوب میدانست تیغ تیز را در کف مستی نمیبایست داد |
|
 | |
yegane دوست جدید لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 12 از ایشان سپاسگزاری شده: 0 امتیاز: 11450 Registration date: 2008-12-24
 | عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 9:26 pm | |
| |
|
 | |

تعداد پستها: 12 از ایشان سپاسگزاری شده: 0 امتیاز: 11450 Registration date: 2008-12-24
 | عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 9:29 pm | |
| |
|
 | |

| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 9:33 pm | |
| |
|
 | |

| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 9:38 pm | |
| |
|
 | |

| عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید الأربعاء ديسمبر 24, 2008 9:41 pm | |
| |
|
 | |
zekri

تعداد پستها: 2 از ایشان سپاسگزاری شده: 0 امتیاز: 7892 Registration date: 2009-12-15
 | عنوان: رد: قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید السبت ديسمبر 19, 2009 10:37 pm | |
| دستانم تشنه ی دستان توست شانه هایت تکیه گاه خستگی هایم با تو می مانم بی آن که دغدغه های فردا داشته باشم زیرا می دانم فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت . می دانم روزی با تن خسته و خیس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناوادنه ای چشمم فرود می آیی در میان انبوه مژگانم میزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را برای همیشه می بندم تا دیگر دوریت را حس نکنم .
چه زيباست به خاطر تو زيستن وبراي تو ماندن وبه پاي تو سوختن وچه تلخ وغم انگيز است دور از تو بودن براي تو گريستن وبه عشق ودنياي تو نرسيدن ای كاش مي دانستي بدون تو وبه دور از دستهاي مهربانت زندگي چه ناشكيباست.
شب برای چیدن ستاره های قلبت خواهم آمد. بیدار باش من با سبدی پر از بوسه می آیم و آن را قبل از چیدن روی گونه هایت می کارم تا بدانی ای خوبم دوستت دارم .
اين عشقي که به من بخشيدي براي هميشه زنده خواهد ماند تو هميشه آنجا هستي ،هنگامي که فرو افتم ضعف مرا مي ستاني و به من نيرو وقدرت مي بخشي و براي هميشه دوستت خواهم داشت و در کنارت مي مانم همچ و فانوسي در تاريکترين شبها بال هايي خواهم بود، که در طول پرواز ياري ات خواهم کرد و در طوفان سر کش ،سر پناهي براي تو خواهم بود . |
|
 | |
| | قشنگترین ترانه عاشقانه ای که شنیده اید | |
|