ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
كساني كه Online هستند
در مجموع 13 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 13 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

در مورد سوئد بیشتر بدانیم

صفحه 7 از 7 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

رد: در مورد سوئد بیشتر بدانیم

پست من طرف Akharin Bahhaneh في الأحد يناير 24, 2010 4:35 pm

تهران هواکثیف و آلوده است
خیلی آلوده pale

Akharin Bahhaneh
یاور و تکیه گاه لابی ایران سوئد
یاور و تکیه گاه لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 799
آدرس : تهران
از ایشان سپاسگزاری شده: 118
Registration date: 2008-10-24

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

رد: در مورد سوئد بیشتر بدانیم

پست من طرف میثم طهماسبی في الثلاثاء فبراير 02, 2010 5:47 am

سلام به همه

علت دیر جواب دادن من این بود که امیدوار بودم دوستان مقیم اطلاعات خود را به اشتراک گذارند که گویی مجالی برای سر زدن به ما ندارند. در رابطه با آب و هوای اروپا عرض میکنم که مناطق جنوبی اروپا به نسبت شمال دمای بالاتری دارد، البته وجود رشته کوههایی جوان در جنوب این قاره (ایتالیا، جنوب آلمان، سوئیس، فرانسه) دوگانگی زیبایی را ایجاد کرده است. در رابطه با کشورهای حوزه شمال، وجود رطوبت بالا و بارش نقش بسزایی در اقلیم این منطقه ایفا میکند. متوسط اختلاف دمای جنوب سوئد با شهر تهران معمولا بین 10 الی 15 درجه سانتیگراد است. با این اختلاف که متوسط رطوبت تهران در سال حدود 43 درصد است و این عدد در جنوب سوئد 90 و در شمال 95 درصد است.

فراموش نکنیم که در مدارات شمالی، در قسمتی از تابستان (ماههای جون و جولای) خورشید هیچ وقت غروب نمیکند و بالعکس در زمستان برای مدتی خورشید اصلا طلوعی ندارد. به عنوان مثال در منطقه شمالی کیرونا در اول ژانویه تاریکی حکم فرماست ولی در همین روز شهر جنوبی مالمو حدود 7 ساعت از روشنایی روز بهره میبرد. این مقایسه وقتی معنا پیدا میکند که دریابیم کیرونا در اول ماه جولای 24 ساعت روشنایی دارد و شهر جنوبی مالمو 17 ساعت غرق نور است. این در حالی ست که زمستان در شمال حدود 7 ماه بطول می انجامد و این زمان برای جنوب حدود 3 ماه است.

متوسط بارش 61 سانت میباشد که اغلب در اواخر تابستان رخ میدهد. وقتی این امر را با شمال که بیش از 6 ماه از سال را پوشیده از برف (نه یخ) است مقایسه کنیم به این نتیجه میرسیم که عجایب اقلیمی در سوئد بیش از تصور ماست.

پاینده ایران

میثم طهماسبی
مدیر ارشد لابی ( ایرانیان مقیم سوئد )
مدیر ارشد لابی ( ایرانیان مقیم سوئد )

تعداد پستها: 93
آدرس : www.youtube.com/Sirmeysam
از ایشان سپاسگزاری شده: 48
Registration date: 2009-12-18

http://www.ilovedogs.blogfa.com/

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

صفحه 7 از 7 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه