ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 5 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 5 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

دومین جشنواره موسیقی گروه نوازی در شیراز آغاز به کار کرد

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

پست من طرف masoud_king في الخميس نوفمبر 20, 2008 3:13 am

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران- ایرنا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۸:۲۳

شیراز - دومین جشنواره موسیقی گروه نوازی با گرایش موسیقی سنتی ومحلی ونخستین جشنواره موسیقی کلاسیک فارس روزچهارشنبه در شیراز آغاز به کار کرد مدیر بخش موسیقی دانشگاه ازاد شیراز و مسوول برگزاری این جشنواره در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت :در این جشواره که به همت حوزه هنری فارس بخش موسیقی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و انجمن موسیقی اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی فارس برگزار می شود ‪۵۴‬گروه طی مدت سه روز به رقابت خواهند پرداخت . دکتر مسیح افقه افزود:در بخش اول جشنواره ‪۷۰‬گروه مراجعه کرده که از بین آنان ‪۵۴‬گروه برای رقابت در این دوره برگزیده شدند .
وی اظهار داشت :در این گروهها در سبک موسیقی سنتی،محلی وسازهای کوبه ایی که زیر مجموعه سازهای سنتی است همچنین در موسیقی کلاسیک به اجرای برنامه خواهند پرداخت.
او اضافه کرد:علاوه بر شیراز گروههایی نیز از شهرهای مرودشت ،کازرون ، فیروزآباد،نی ریز،آباده وزرقان نیز در این جشنواره شرکت کرده اند.
افقه ادامه داد:این جشنواره میتواند فرهنگ گروه نوازی را بالا برده و حضور ‪۷۰‬گروه در این جشنواره در مقایسه با ‪۲۳‬گروهی که سال قبل شرکت کردند خود دلیل روشن اثبات این ادعا است .
وی گفت حدود ‪ ۲۵‬درصد از این گروهها توانایی شرکت در جشنواره فجر را دارند و اگر با همین شیوه و روال کار کنند از جهت بحث خلاقیت در شیوه تنظیم فرهنگ سازی گروه نوازی و هماهنگی گروه این قابلیت در برخی از گروهها دیده میشود
وی در خصوص بخش داوری این جشنواره گفت :شورای داوری ما در هر سه بخش موسیقی و بخش سازهای کوبه ایی فعال هستند وبرای این که ممیزی اثار دقیق ترشود شورای ما امسال با حضور هفت داور در مقابل سه داور جشنواره سال قبل به بررسی اثار خواهند پرداخت .
این استاد موسیقی افزود:امیدواریم این جشنواره انگیزه لازم را برای سایر گروهها فراهم کنند تا در سالهای اینده با توان و کار بیشتری در جشنواره حضور یابند.

masoud_king
کاربر ویژه لابی
کاربر ویژه لابی

تعداد پستها: 100
از ایشان سپاسگزاری شده: 0
Registration date: 2008-11-17

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه

- مواضيع مماثلة