ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 5 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 5 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

میلیونها دانش آموزایرانی از راه دور،آموزش پدافند ضد عامل می بینند

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

پست من طرف masoud_king في الخميس نوفمبر 20, 2008 2:21 am

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران- ایرنا
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۲۲:۳۷

تهران - رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور اعلام کرد: میلیون ها دانش آموز با پیوستن مدارس سراسرکشور به شبکه پدافند غیرعامل از طریق شبکه رشد جدید تررین روشهای پدافند غیر عامل را از راه دور آ موزش می بینند. سردار غلامرضا جلالی در جریان بازدید از غرفه ایرنا درپانزدهمین نمایشگاه بین المللی مطبوعات و خبرگزاریها در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: درسال گذشته بیش از ‪ ۴۰‬هزار ساعت آموزش پدافند غیر عامل برای مدیران و کارشناسان دستگاههای اجرایی کشور برگزارشده است.
وی با تاکید بر اهمیت توجه وسرمایه گذاری در پدافند غیر عامل کشور برای مقابله با تهدیدهای طبیعی و غیر طبیعی و تهاجمات احتمالی دشمن گفت: در سال ‪ ،۸۶‬سازمان پدافند غیرعامل ‪ ۲۲۰‬پروژه با دستگاه های اجرایی داشته است و امسال ‪ ۳۰۰‬پروژه را با دستگاه های اجرایی در حال اجرا دارد.
وی گفت: بیشترین تمرکز سازمان پدافند غیرعامل بر روی مراکز حساس و با اهمیت است و با توجه به اقدمات وسیع و آموزشهای لازم کشور در زمان حاضر از این نظر درشرایط خوبی است.
روند آمادگی و ایمنی کشور در مقابله با پدیده های طبیعی و غیرطبیعی و تهاجم دشمنان ، به پدافند غیرعامل معروف است.
پدافند غیرعامل به عنوان یکی از موثرترین و پایدارترین روش های دفاع در مقابل تهدیدات همواره مدنظر اکثر کشورهای جهان بوده و حتی کشورهایی مانند آمریکا و شوروی سابق ، با وجود برخورداری از توان نظامی، به این موضوع به صورت ویژه نگریستند و کشوری مانند سوئیس با وجود بی طرفی در دو جنگ جهانی و مواجه نبودن با تهدید، به این موضوع توجه بسیاری دارد.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به نقس رسانه ها در تنویر افکار عمومی گفت: رسانه ها امروز یکی از عناصر دفاعی و تهاجمی دربرابر دشمن می باشند و می توانند ضمن خنثی کردن تهاجم تبلیغاتی به مصاف تهدیدات روانی دشمنان بروند.
وی نقش رسانه ها بویژه ایرنا را در مقابله و خنثی کردن هجمه تبلیغاتی دشمن و تهدیدات روانی آن بسیار مهم توصیف کرد.

masoud_king
کاربر ویژه لابی
کاربر ویژه لابی

تعداد پستها: 100
از ایشان سپاسگزاری شده: 0
Registration date: 2008-11-17

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه