ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 5 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 5 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

عصاره شلغم و پیازبرای درمان سرماخوردگی بسیارموثر است

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

عصاره شلغم و پیازبرای درمان سرماخوردگی بسیارموثر است

پست من طرف حمیده ناصری في الأربعاء نوفمبر 19, 2008 11:12 am

عصاره شلغم و پیازبرای درمان سرماخوردگی و گلودرد بسیارموثر است

شلغم نه تنها از نظرداشتن ویتامین و خواص معدنی ارزنده است،‌ بلكه از حیث سایر ویژگی‌های غیرغذایی هم سرآمد بوده و در زمره سبزی‌های مهم شمرده می‌شود.
شلغم بسیار مقوی و مغذی است و به علت دارا بودن۱۰ درصد مواد قندی و سرشار از املاح مفیدی مانند كلسیم و منیزیم جزو مواد غذایی بسیار باارزش به حساب می‌آید‌.
شلغم یكی از پاك‌كننده‌ها و سازنده‌های خون است و چنان كه گفته شد، املاح كلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناكی مانند سرطان می‌شود. همچنین شوره محتوی در آن باعث تصفیه خون و دفاع بدن در برابر بیماری‌های عفونی می‌شود.
پتاسیم موجود در شلغم،‌ چربی را خنثی می‌كند و آرسنیك آن در تشكیل گویچه‌های سفید و قرمز خون دخالت مستقیم دارد‌. از طرف دیگر، فسفر موجود در شلغم‌ موجب تقویت یاخته‌های عصبی می‌شود.
لازم به ذکر است، برگ شلغم خواه به صورت پخته یا خام در سوپ یا سالاد و یا خوراك‌های دیگر استفاده شود.
گفتنی است، نه تنها در برگ شلغم مقدار زیادی كلسیم وجود دارد بلكه علاوه بر آن، این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن و مس نیز هست كه سبب ازدیاد خون و به ویژه هموگلوبین می‌شود. به هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره‌تر باشد، ید بیشتری در آن وجود دارد‌.
همچنین وجود ویتامین آ، ب و ث ‌در برگ و ریشه آن، به خوبی نشانگر نقش مؤثر و مهم آن در حفظ تعادل عصبی و به خصوص در تعادل تغذیه آن است‌. دكتر برتوله ثابت كرده است كه عصاره شلغم‌، حل و دفع سنگ‌های كلیوی را ‌به علت خاصیت حل‌كنندگی كه بر روی اسید اوریك دارد، تسهیل می‌كند‌.
شلغم،‌ اثر مفید و مؤثری در درمان بیماری‌های دستگاه تنفسی دارد. برای این منظور از آش و سوپ آن استفاده می‌شود. همین طور می‌توان عصاره آن را به دست آورد. برای این كار شلغم را با شكر سرخ و به وزن مساوی در كمی‌آب ‌ریخته و به ملایمت حرارت می‌دهند‌.
روش دیگر آن است كه وسط شلغم بزرگی را خالی كرده و شكر سرخ را درون آن می‌ریزند و پر می‌كنند و می‌پزند‌. شكل سوم نیز آن است كه شلغم را به حلقه‌های گرد بریده و پیاز را نیز به همین شكل درمی‌آورند‌ سپس طبقات شلغم و پیاز را در ظرف گردی بر روی حرارت می‌گذارند و هنگامی ‌كه گرم می‌شود به تدریج شربت آن جدا می‌شود‌. این شربت برای درمان سرماخوردگی و گلودرد بسیار نافع است‌ و از آن می‌توان به عنوان قرقره نیز استفاده كرد‌ كه در موارد گلودرد به كار برده می‌شود‌.

عاشق فلسفه اردیسم هستم ORODISM
چون اولین چیزی که به آدم میگه شاد بودنه drunken
سه شعار اردیسم ایناس ( شادی ، آزادی و میهن )

انجمن اردیست های شهر ونکوور کانادا http://vancouver.subjectdone.com

حمیده ناصری
سالار لابی ایران سوئد
سالار لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 1409
آدرس : تهران- نياوران - جمال آباد
از ایشان سپاسگزاری شده: 81
Registration date: 2008-11-13

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه