ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 7 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 7 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

بن لادن در عزلت به سر مي‌برد

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

پست من طرف sara & sayeh في الإثنين نوفمبر 17, 2008 11:07 pm

رييس سيا:

مايكل هايدن، رييس سازمان اطلاعات مركزى آمريكا (CIA )، تاكيد كرد: اسامه بن لادن، رهبر القاعد زنده است، و در عزلت به سر مى‌برد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از خوزستان و به نوشته العربيه به گفته وى، او به انرژى زيادى نياز دارد تا مراقب جان خود باشد.

اين مقام اطلاعاتى آمريكا خاطرنشان كرد: خطر القاعده در كشورهاى سعودى، عراق، اندونزى، وفيلپين كاهش يافته است.

وى افزود: اين گروه در مناطق قبيله نشين پاكستان، شمال آفريقا، سومالى، ويمن نيرومندتر شده است.

هايدن اضافه كرد: اسامه در واقع از همه مسايل حزبى سازمان القاعده فاصله گرفته است. او فقط رسما در راس اين سازمان است.

او تاكيد كرد: پيگرد رهبر القاعده در راس اولويت‌هاي دستگاه اطلاعاتى آمريكا قرار دارد.

به گفته هايدن، دستگيرى يا قتل اسامه، تاثيرى قابل توجه بر اوضاع سازمان القاعده و پيروانانش در سراسر جهان خواهد گذاشت.

هايدن خاطرنشان كرد: اسامه بن لادن در حال حاضر در مناطق قبيله نشين مرزى ميان پاكستان و افغانستان پنهان شده است و اعضاى القاعده در اين مناطق صف خود را دوباره منظم مى كنند.

به گفته وى، نظارت نقطه به نقطه و كيلومتر به كيلومتر در اين مناطق به مثابه يك چالش خطرناك به حساب مى‌آيد.

رييس سازمان سيا همچنين گفت: مناطق قبيله نشين پاكستان كه به پايگاه سازمان القاعده تبديل شده تهديدهاى خطرناكى را به آمريكا متوجه مى‌كند.

وى تصريح كرد: به شكل روشن بايد بگويم كه هر گونه خطر تروريستى از اين مناطق برمى خيزد .

گفتنى است اسامه بن لادن مسؤوليت حادثه 11 سپتامبر 2001 در آمريكا را به عهده گرفت است.

ايالات متحده آمريكا براى هر كسى كه در مورد اسامه اطلاعاتي ارايه كند كه باعث دستگيرى و يا قتل او شود جايزه 50 ميليون دلار تعيين كرده است

sara & sayeh
نام آور لابی ایران سوئد
نام آور لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 963
آدرس : رشت
از ایشان سپاسگزاری شده: 22
Registration date: 2008-10-24

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه