ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 5 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 5 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

اجرا نشدن همزمان شبكه‌هاي اصلي و فرعي آبياري از مشكلات بخش آب و خاك استان است

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

پست من طرف sara & sayeh في الإثنين نوفمبر 17, 2008 10:54 pm

مدير آب و خاك سازمان جهاد كشاورزي خوزستان:

مدير آب و خاك و امور فني و مهندسي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان گفت: كمبود شديد تسهيلات بانكي براي متقاضيان اجراي عمليات زيربنايي، روند طولاني انتخاب پيمانكاران و از دست دادن زمان بر اساس قانون مناقصه فعلي از جمله مشكلات بخش آب و خاك است.

كيخسرو چنگلوايي در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و بازرگاني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار داشت: تناسب نداشتن ساختار مديريت آب و خاك با حجم عمليات در حال انجام و برنامه‌ريزي شده، اجرا نشدن همزمان شبكه‌هاي اصلي و فرعي آبياري و زهكشي و شور و قليايي بودن بخش عمده‌اي از اراضي از ديگر مشكلات اين بخش مي‌باشد.

وي افزود: كمبود پيمانكار توانمند در استان متناسب با حجم كار، كمبود شديد مصالح مورد نياز از جمله فيلتر معدني مورد نياز، كمبود بسيار شديد ماشين آلات تخصصي بويژه ترنچر و استكريپر و اعلام نشدن به موقع فهرست بها از ديگر مشكلات بخش آب و خاك است.

چنگلوايي با اشاره به نقاط قوت خوزستان در بخش آب و خاك بيان كرد: وجود بيش از 2 ميليون هكتار اراضي مستعد قابل كشت و جاري بودن 31 ميليارد متر مكعب آب سطحي در استان از جمله نقاط قوت بخش آب و خاك استان است.

وي ادامه داد: وجود كارشناسان فني، با تجربه و با انگيزه، امكان انجام عمليات زيربنايي در تمام فصلهاي سال و تنوع از نظر حجم عمليات شامل اجراي طرح‌هاي كوچك از يك هكتار تا 40 هزار هكتار از ديگر نقاط قوت استان در زمينه آب و خاك است.

چنگلوايي با تشريح وظايف مديريت آب و خاك سازمان جهاد كشاورزس خوزستان، عنوان كرد: اجراي سياست‌هاي كلان در زمينه مديريت عرصه‌ها و منابع آبي و خاكي كشاورزي و تعيين اهداف و برنامه‌ها از جمله وظايف اين بخش است.

وي افزود: از ديگر وظايف مي‌توان به اجراي مقررات و دستور‌العمل‌هاي وزارت جهاد كشاورزي در زمينه تامين، توزيع و بهره‌برداري از منابع آب كشاورزي و بررسي و اولويت‌بندي اراضي كشاورزي به منظور انجام عمليات اصلاح و نوسازي خاك، تسطيح اراضي، زهكشي، يكپارچه‌سازي، احداث جاده‌ بين مزارع و نظارت مستمر بر فعاليت‌هاي پيمانكاران بخش غير دولتي در اجراي طرح‌ها اشاره كرد.

چنگلوايي خاطرنشان كرد: خوشبختانه بين اين بخش و اداره كل محيط زيست استان تعامل بسيار خوبي وجود دارد. جلسات مشترك زيادي با مدير كل محيط زيست استان و ديگر مسئولان ذيربط داشته‌ايم و به نتايج خوبي رسيده‌ايم.

وي ادامه داد: براساس مقررات جاري براي اجراي طرح‌ها در سطح اراضي بيش از پنج هزار هكتار بايد مطالعات ارزيابي زيست محيطي انجام شود كه اين مسئله مهم در دستور كار اين مديريت قرار دارد.

مدير آب و خاك و امور فني و مهندسي سازمان جهاد كشاورزي خوزستان تاكيد كرد: در صورت اجراي مطالعات ارزيابي زيست محيطي علاوه بر رعايت معيارهاي زيست محيطي، پروژه‌هاي آب و خاك نيز بايد به موقع انجام شوند

sara & sayeh
نام آور لابی ایران سوئد
نام آور لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 963
آدرس : رشت
از ایشان سپاسگزاری شده: 22
Registration date: 2008-10-24

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه