ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 8 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 8 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

فقط ۸۰۰ بلیت به ایرانی ها می رسد

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

پست من طرف masoud_king في الإثنين نوفمبر 17, 2008 4:25 pm

شبکه خبر
دوشنبه ۲۷ آبان ۱۳۸۷ ساعت ۱۳:۴۶

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی گفت : حداکثر ۸۰۰ بلیت در اختیار ایرانی های علاقه مند به تماشای بازی تیم ملی فوتبال ایران و امارات قرار خواهد گرفت .
"حمید رضا آصفی" در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر با اشاره به اینکه هنوز توزیع بلیت های بازی تیم ملی ایران مقابل امارات شروع نشده است ، گفت : هنوز بلیتی فروخته نشده است که بحث اشکالات در فروش را مطرح کرده اند.
آصفی افزود : بازی روز چهارشنبه برگزار می شود و نماینده فدراسیون فوتبال باید بلیت های مخصوص ایرانی ها را تحویل بگیرد ؛ استادیوم امارات مثل استادیوم آزادی ۱۰۰ هزار گنجایش ندارد و حداکثر ۱۵ هزار تماشاگر در ورزشگاه آل مکتوم می توانند بازی را تماشا کنند .
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی تاکید کرد: طبق مقررات فیفا ۵ تا ۱۰ درصد ورزشگاه به تماشاگران حریف تعلق می گیرد و اگر بشود ۷۰۰ تا ۸۰۰ بلیت به ایرانی ها برسد برای کشورمان مطلوب است .
آصفی تاکید کرد : سفارت یا کنسولگری مسئولیت توزیع بلیت را ندارد و فدراسیون با نماینده سفارت در ارتباط است و بلیت ها در اختیار نماینده فدراسیون قرار گرفت .
وی گفت: ایرانی ها برای تهیه بلیت متکی به سفارت و کنسولگری نباشند چون سفارت وظیفه تهیه و فروش بلیت ندارد ایرانی ها هم باید مثل دیگران اقدام به تهیه بلیط کنند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی تصریح کرد : در امارات ۵۰۰ هزار ایرانی وجود دارد و اگر ۱۰ درصد از ایرانی ها بخواهند بازی را تماشا کنند می شود ۵۰ هزار نفر و این موضوع شدنی نیست .
"حمید رضا آصفی" تصریح کرد : حداکثر می توان ۸۰۰ بیلت را در اختیار ایرانی ها قرار داد .

masoud_king
کاربر ویژه لابی
کاربر ویژه لابی

تعداد پستها: 100
از ایشان سپاسگزاری شده: 0
Registration date: 2008-11-17

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه