ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 3 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 3 مهمان :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

برگزاري سيزدهمين دوره مسابقات قرآني دانشجويان دانشگاه هاي پيام نور در قزوين

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

برگزاري سيزدهمين دوره مسابقات قرآني دانشجويان دانشگاه هاي پيام نور در قزوين

پست من طرف Sarvenaz في الأحد نوفمبر 16, 2008 12:00 am

سيزدهمين دوره مسابقات قرآن كريم دانشجويان و كارمندان دانشگاه هاي پيام نور كشور در استان قزوين برگزار شد.
استاندار قزوين در آيين افتتاحيه اين مسابقات گفت: قرآن، نامه اي عاشقانه از سوي پروردگار است كه بايد عاشقانه هم خوانده شود.
«سيد علي اكبر طاهايي» با اشاره به اينكه خداوند براي نحوه نگرش انسان به كلام زيباي قرآن و قرائت آن پاداشي ويژه قرار داده است، افزود: البته ثواب بالاتر، درك مفاهيم قرآن، عمل به آن و ساختن انساني متعهد، متخصص و متدين است.
وي اظهار داشت: امام خميني«ره» به عنوان يك قرآن پژوه و قرآن باور توانست انقلابي بزرگ را هدايت كند. طاهايي به دانشجويان توصيه كرد در كنار آموزش، با تدبر و تعقل در قرآن گام هايي اساسي در راستاي توسعه كشور و نظام بردارند.
مسئول فرهنگي دانشگاه پيام نور استان قزوين با بيان اينكه در اين دوره از مسابقات 301 نفر از دانشجويان و كارمندان دانشگاه پيام نور با يكديگر به رقابت خواهند پرداخت تصريح كرد: 250 نفر از اين شركت كنندگان را دانشجويان و 51 نفر را كارمندان اين دانشگاه تشكيل مي دهند.
«عبدالله لباف» افزود: اين دوره از مسابقات در دو بخش شفاهي و كتبي برگزار خواهد شد كه در بخش شفاهي شركت كنندگان در رشته هاي حفظ كل، دو جزء، پنج جزء، 10 جزء، 20 جزء، قرائت و ترتيل به رقابت مي پردازند.
وي با اشاره به اينكه برگزاري مسابقات قرآني نقش بسزايي در تقويت آموزه هاي ديني و كمال جوانان دارد بيان داشت: دانشجويان دانشگاه پيام نور استان قزوين طي سالهاي گذشته موفق به كسب مقام هاي برتر در اين دوره از مسابقات شده اند.
لباف گفت: دانشگاه پيام نور استان قزوين براي سومين بار ميزباني مسابقات سراسري قرآن كريم كشور را برعهده دارد.

انجمن ایران سوئد Iran & Sweden

Sarvenaz
نام آور لابی ایران سوئد
نام آور لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 983
آدرس : رشت
از ایشان سپاسگزاری شده: 146
Registration date: 2008-10-24

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه