ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 14 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 14 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

گفتگو با احسان خواجه‌امیری

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

گفتگو با احسان خواجه‌امیری

پست من طرف حمیده ناصری في الجمعة نوفمبر 14, 2008 11:50 am

گفتگو با احسان خواجه‌امیری خواننده و آهنگساز جوان

احسان خواجه‌امیری خواننده و آهنگساز جوان كشورمان در سن 23 سالگی تجربه‌های فراوانی دارد. احسان پسر ایرج خواننده است كه او هم ید طولایی در موسیقی سنتی ایرانی دارد. در ماه مبارك رمضان بینندگان تلویزیون هرشب با صدای خوب احسان خواجه‌امیری در پایان مجموعه میوه ممنوعه آشنا هستند؛ موسیقی كه بسیار به دل می‌‌نشیند و از طرفی تنظیم آن هم بسیار شنیدنی است.

با احسان خواجه‌امیری گفتگویی ترتیب دادیم همان خواننده‌ای كه می‌‌خواند:
میشه خدارو حس كرد، تو لحظه‌های ساده
تو اضطراب و عشق و گناه بی‌‌اراده
بی‌‌عشق عمر آدم، بی‌‌اعتقاد می‌‌ره
هفتاد سال عبادت، یك شب به باد می‌‌ره
احسان خواجه‌امیری در هفتم آبان سال 1363 به دنیا آمد، یك خواهر بزرگ‌تر از خود دارد و خودش فارغ‌التحصیل رشته كامپیوتر می‌‌باشد.
احسان می‌‌گوید: در یك خانواده كاملا هنرمند به دنیا اومدم، پدرم «ایرج» یكی از خوانندگان بنام و محبوب ایران است، مادرم هم از صدای خوبی بهره‌مند است اما هیچ‌وقت قسمت نشده كه بخواند، خواهر بزرگترم هم موسیقیدان است.

در ادامه می‌‌گوید: طبیعی بود كه با داشتن چنین خانواده هنرمندی به خوانندگی علاقه‌مند شوم. خواندن در خون من است مطمئنا در هیچ كاری نمی‌‌توانستم به اندازه خوانندگی موفق شوم.

شروع كار موسیقی احسان از چه زمانی بود؟
از شش سالگی با نوازندگی ویولن كارم رو آغاز كردم اما ورودم به دنیای موسیقی در سن سیزده سالگی بود، آواز رو هم نزد پدرم آموزش دیدم. چه كسی بهتر از پدر؟
خواجه‌امیری در هفده سالگی خواننده شد.

در هفده سالگی اولین آلبوم را روانه بازار كردم. در آن آلبوم به همراه پدرم آواز خواندم البته هشتاد درصد آن آلبوم كار خودم بود.

احسان می‌‌گوید: مدتی موسیقی سنتی یا همون ملی و ایرونی رو كار كردم. این سبك موسیقی را خیلی هم دوست دارم و پیشرفت خوبی هم در آن داشتم. پس از گذشت مدتی به این نتیجه رسیدم كه در این كار نمی‌‌توانم آن‌چنان كه باید اثرگذار باشم چرا كه پرونده این سبك موسیقی را پدرم و آقای شجریان بسته‌اند و هیچ جایی برای من نگذاشته‌اند. من اگر تمام عمرم تلاش كنم، تازه می‌‌توانم به پدرم برسم و نمی‌‌توانم از آن بالاتر بروم.

گفتگو با احسان خواجه‌امیری خواننده و آهنگساز جوان

احسان خواجه‌امیری خواننده و آهنگساز جوان كشورمان در سن 23 سالگی تجربه‌های فراوانی دارد. احسان پسر ایرج خواننده است كه او هم ید طولایی در موسیقی سنتی ایرانی دارد. در ماه مبارك رمضان بینندگان تلویزیون هرشب با صدای خوب احسان خواجه‌امیری در پایان مجموعه میوه ممنوعه آشنا هستند؛ موسیقی كه بسیار به دل می‌‌نشیند و از طرفی تنظیم آن هم بسیار شنیدنی است.

با احسان خواجه‌امیری گفتگویی ترتیب دادیم همان خواننده‌ای كه می‌‌خواند:
میشه خدارو حس كرد، تو لحظه‌های ساده
تو اضطراب و عشق و گناه بی‌‌اراده
بی‌‌عشق عمر آدم، بی‌‌اعتقاد می‌‌ره
هفتاد سال عبادت، یك شب به باد می‌‌ره
احسان خواجه‌امیری در هفتم آبان سال 1363 به دنیا آمد، یك خواهر بزرگ‌تر از خود دارد و خودش فارغ‌التحصیل رشته كامپیوتر می‌‌باشد.
احسان می‌‌گوید: در یك خانواده كاملا هنرمند به دنیا اومدم، پدرم «ایرج» یكی از خوانندگان بنام و محبوب ایران است، مادرم هم از صدای خوبی بهره‌مند است اما هیچ‌وقت قسمت نشده كه بخواند، خواهر بزرگترم هم موسیقیدان است.

در ادامه می‌‌گوید: طبیعی بود كه با داشتن چنین خانواده هنرمندی به خوانندگی علاقه‌مند شوم. خواندن در خون من است مطمئنا در هیچ كاری نمی‌‌توانستم به اندازه خوانندگی موفق شوم.

شروع كار موسیقی احسان از چه زمانی بود؟
از شش سالگی با نوازندگی ویولن كارم رو آغاز كردم اما ورودم به دنیای موسیقی در سن سیزده سالگی بود، آواز رو هم نزد پدرم آموزش دیدم. چه كسی بهتر از پدر؟
خواجه‌امیری در هفده سالگی خواننده شد.

در هفده سالگی اولین آلبوم را روانه بازار كردم. در آن آلبوم به همراه پدرم آواز خواندم البته هشتاد درصد آن آلبوم كار خودم بود.

احسان می‌‌گوید: مدتی موسیقی سنتی یا همون ملی و ایرونی رو كار كردم. این سبك موسیقی را خیلی هم دوست دارم و پیشرفت خوبی هم در آن داشتم. پس از گذشت مدتی به این نتیجه رسیدم كه در این كار نمی‌‌توانم آن‌چنان كه باید اثرگذار باشم چرا كه پرونده این سبك موسیقی را پدرم و آقای شجریان بسته‌اند و هیچ جایی برای من نگذاشته‌اند. من اگر تمام عمرم تلاش كنم، تازه می‌‌توانم به پدرم برسم و نمی‌‌توانم از آن بالاتر بروم.

احسان می‌‌گوید: من عاشق صدای پدرم هستم. هیچ‌وقت صدایش از ذهنم پاك نمی‌‌شود. او پهلوان آواز ایران است. اصلا كسانی كه در آن دهه در موسیقی ایران زحمت می‌‌كشیدند، بی‌‌نظیر و تكرارنشدنی بودند.

احسان درباره موسیقی میوه ممنوعه می‌‌گوید: از خواندن تیتراژ «میوه ممنوعه» راضی هستم. كار خوبی بود كه خوشبختانه با استقبال مخاطبان هم مواجه شد. خود سریال هم كه خیلی خوب و تماشایی بود. در این سریال برای اولین بار جلوی دوربین رفتم و نقش خودم را در این فیلم در چند سكانس كوتاه روبه‌روی نیما رئیسی ایفا كردم. ضمن این‌كه باید اشاره كنم دكتر افشین یداللهی شعر زیبایی سرود و من و میثم روی موسیقی آن كار كردیم، سعی‌مان این بود كه موسیقی الكترونیك و سازهای سنتی را با هم تلفیق كنیم، به همین خاطر اثر به گوش بیننده می‌‌نشیند. او در پایان از زحمات دكتر افشین یداللهی طی این سال‌ها تشكر می‌‌كند...

عاشق فلسفه اردیسم هستم ORODISM
چون اولین چیزی که به آدم میگه شاد بودنه drunken
سه شعار اردیسم ایناس ( شادی ، آزادی و میهن )

انجمن اردیست های شهر ونکوور کانادا http://vancouver.subjectdone.com

حمیده ناصری
سالار لابی ایران سوئد
سالار لابی ایران سوئد

تعداد پستها: 1409
آدرس : تهران- نياوران - جمال آباد
از ایشان سپاسگزاری شده: 81
Registration date: 2008-11-13

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه