ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

المواضيع الأخيرة
» درحمام کدام قسمت بدن‌تان را اول می‌شویید؟
الأحد مايو 20, 2012 9:17 am من طرف sunny

» سه ترانه زیبا از حامد صادقی + دانلود
السبت مايو 19, 2012 8:44 pm من طرف امین یاسوجی

» ساخت ساختمان ۶ طبقه در ۲۴ ساعت!
الأربعاء مايو 16, 2012 10:27 pm من طرف امین یاسوجی

» رسوایی دشمنان نظریه قاره کهن در سایت ویکیپدیا
الإثنين مايو 14, 2012 4:45 pm من طرف امین یاسوجی

» لالایی آرام بخش
الأحد مايو 13, 2012 7:50 pm من طرف Sarvenaz

كساني كه Online هستند
در مجموع 13 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 13 مهمان :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

هيچ كدام

[ مُعاينة اللائحة بأكملها ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 237 و در تاريخ الأحد مارس 07, 2010 12:51 am بوده است.
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
فرشته آبی - 1607

حمیده ناصری - 1409

مهران عبدالهی - 1302

admin - 1288

ستاره عباسی - 1254

فرهاد آذر - 1240

sunny - 1004

زیبا تبریزی - 994

Sarvenaz - 983

Parvaneh - 972

تدفق ال RSS

Yahoo! 
Google Reader 
MSN 
AOL 
NewsGator 
Netvibes 
Bloglines 

کابوس بلوتوث هنرمندان ادامه دارد؛

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

کابوس بلوتوث هنرمندان ادامه دارد؛

پست من طرف مهران عبدالهی في الخميس نوفمبر 13, 2008 8:53 pm

«بهرام رادان» در پي ملاقات با رئيس پليس امنيت اخلاقي استان تهران از عامل انتشار بلوتوث‌هاي دروغين شكايت مي‌كند.

كيارش كياني وكيل بهرام رادان، با اشاره به حواشي ايجاد شده پيرامون انتشار يك بلوتوث منتسب به اين بازيگر، گفت: چندي پيش يكسري تصوير ويدئويي با نام بهرام رادان از طريق بلوتوث در گوشي‌هاي تلفن همراه پخش شد و در ادامه اين تصوير در سايت اينترنتي «يوتوب» نيز قرار داده شد.
وي افزود: در اين تصاوير فردي كه به بهرام رادان شباهت داشت در يك مجلس مهماني شبانه مشاهده مي‌شد و اين تصوير به شكل گسترده در سطح شهر پخش شده بود.
وي افزود: با توجه به جعلي بودن تصوير و شرايط ويژه هنرمندان كه پخش چنين تصاويري مي‌تواند به حيثيت حرفه‌اي آنها آسيب بزند، «بهرام رادان» با حساسيت بالايي كه روي چنين مسائلي دارد، تصميم به پيگيري اين قضيه گرفت و در بدو امر، با مراجعه به سردار روزبهاني رئيس پليس امنيت اخلاقي استان تهران اين مسأله را با وي مطرح كرد .ايشان در اين ملاقات دستور پيگيري اين قضيه را صادر نمود و پس از پيگيري ها از طريق نهادهاي مربوطه،جعلي بودن اين بلوتوث ثابت شده و مدارك آن جهت پي‌گيري قضايي بر عليه منتشر كنندگان اين بلوتوث تسليم دادگاه شده است.

وي در گفت‌وگو با فارس، تصريح كرد: بنابراين ما تصميم گرفتيم جهت جلوگيري از وقوع چنين مسائلي در آينده و كنترل اين پديده شوم كه مي‌تواند به حيثيت فردي و اجتماعي هنرمندان ضربه بزند، از پخش كننده اين تصوير و شخصي كه در اين تصوير مشاهده مي‌شود شكايت كنيم كه به زودي اين شكايت آماده شده و تحويل مراجع قضايي خواهد شد.

از خدائی که خودش می داند ؟
عشق وحشی تر از آن است که پنهان ماند

مهران عبدالهی
مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )
مدیر ارشد لابی ( مشاهیر )

تعداد پستها: 1302
از ایشان سپاسگزاری شده: 111
Registration date: 2008-10-30

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه